9 грудня 2020

У Києві відбулося найбільш значуща подія рітейлу року - IV RAU Expo

Четверта за рахунком масштабна виставка, присвячена девелопменту та ритейлу, пройшла в столичному НСК «Олімпійський». У вересні 2020 року український форум RAU Expo зібрав півтисячі учасників та близько сотні експонентів, які представили свої компанії на виставкових площах.
У сесіях брало участь близько восьми десятків топових українських та зарубіжних спікерів. Конференції проводились в 3-х залах. Після відкриття заходу учасники обговорили результативний інструментарій, ринок української нерухомості, успіхи зарубіжних ритейлерів в Україні, ефективність продажів і сучасні тенденції. Друга сесія була присвячена управлінню, як найважливішого елементу стратегії розвитку корпоративного персоналу, бізнес-стратегій і організаційного потенціалу, одночасно важливим обговорюваним питанням стало прийняття нових законів України. У висновку учасники зосередили увагу на викликах непередбаченого кризи на тлі пандемії для вітчизняного і світового ринків.
Першу частину другого дня учасники форуму присвятили новим можливостям рітейлу, з використанням декількох каналів. Друга частина складалася з дискусії на тему маркетингу, ребрендингу, концептів, одночасно обговорили успішно реалізовані трансформації ТРЦ.
Під час заходу відбулася церемонія нагородження, організована асоціацією рітейлерів України. Були відзначені видатні компаній роздрібної торгівлі, торговельної нерухомості та електронної комерції. Нагороди отримали учасники конкурсу «Рітейлер року» та змагання «Кращий ТРЦ». Урочиста процедура завершилася фуршетом, на якому була надана можливість поспілкуватися в неформальній обстановці в супроводі приємної живої музики.